Nieuwe aktiviteiten.

Nieuwe activiteiten.
Er was al veel te doen in de villa’s maar ook heel weinig als vakantie een boek lezen betekent. Voor de actieven onder ons die komen of weer terugkomen kan er nu ook een downhill fietstocht beleefd worden. Een Belgisch koppel –wie anders- organiseert fietstochten op ATB fietsen. Ophalen per auto, rit door de bergen en het startpunt ligt hoog, en de villa laag aan zee. Downhill dus. Dwars door de bergen, langs verstilde desa’s en groene rijstvelden. Alleen maar knijpen. In de remmen.

activiteit
Dan een workshop meemaken bij Mieky Reybroek. Ze geeft schilderlessen in haar atelier aan de Bali zee op 5 km. van de villa’s. Schitterende locatie voor creatief aan de slag te gaan. Mieky zelf noemt haar kunst intuïtief abstract maar wat let u om een vaas met bloemen te penselen bij haar.
Wilt u een workshop meemaken of misschien is beleven een beter woord  dan is vooraf reserveren wel noodzakelijk.

Bezoek aan een schildpadden broedkolonie.  Op 25 km van de villa wordt de natuur een handje geholpen om het aantal zeeschildpadden op peil te houden. U kunt de kwekerij bezoeken op verzoek om te kunnen zien hoe de kweek in zijn werk gaat. Vorig jaar zijn er 8500 stuks aan de zeepopulatie toegevoegd. Hoeveel er weer in de soep bij mijnheer Chambell verdwenen zijn is onbekend maar er wordt dus hier op Bali gewerkt om de hoeveel toe te laten nemen.  Een mooi (lekker)streven??