Bali is hot

Bali is weer helemaal Hot. Alle villa’s in het Noorden zijn bezet en iedereen geniet van het heerlijke klimaat, het lekkere eten en de lieve, gastvrije mensen op het groene eiland. Ja het eiland is nog steeds groen want er zijn toch korte periodes van neerslag geweest ondanks dat het geen regentijd is geweest. Bali is wel weer in het nieuws en nu niet een keer heel erg positief. Hieronder meer over Hondsdolheid.  Wel positief is weer dat Bali beter bereikbaar is dan ooit. De ervaringen van onze gasten met de KLM zijn heel positief.
Maar er is weer een voordelige wijze van vliegen naar Bali opgedoken. Mahan. Lees meer hierover in dit bulletin. En zo zijn er meer feiten en feitjes te melden.
Wij hopen op onregelmatige tijden u wat te vertellen over wat geweest is en gaat komen. Als u het verzenden van deze nieuwsbrief een goed idee vind of juist helemaal niet laat het ons dan even weten. We stellen uw reactie zeer op prijs.

buddha

Vliegen Naar Bali.
Niet alleen leiden er vele wegen naar Rome ook Bali is best bereikbaar geworden. Laten we even wat mogelijkheden doornemen. De volgorde is naar prijzen die ons nu bekend zijn.
Nieuw is Mahan. Vertrek vanaf Dusseldorff, Teheran  als tussenstop en door naar Bangkok. Vervolgens met Air Asia naar Den Pasar. Goede vliegtuigen en voldoende voorzieningen. De aansluitingen kloppen aardig en de prijs is helemaal aardig ca. € 620.== pp.. Retour En je mag bij Mahan 30 kg. Bagage meenemen. Air Asia vraagt een klein bedrag voor overgewicht. Iets duurder is vliegen via Londen met Air Asia. De voorzieningen aan eten en filmpje onderweg zijn beperkt. € 700.— retour pp.
KLM brengt u snel en comfortabel voor ca. € 950,== naar Bali. Korte stop op Singapore, dus heel snel. Alleen de late aankomst op Den Pasar is een klein negatief puntje. Verder vliegen als vanouds Malaysian Airways  en Singapore Airlines direct vanuit Amsterdam naar Bali. Aankomst rond het middaguur en kosten ca. € 995.== op internet te boeken.