Sport & ontspanning

snorkelen

Snorkelen doet u op het huisrif voor de villa. U kunt gratis gebruik maken van onze snorkel sets. Wilt u een groter rif bezoeken dan raden wij u Permuteran aan, hier kunt u veilig naar hartelust de grotere riffen bezoeken.
Een superlatief is Menjangan Island met zijn turkoise water , prachtig koraal en grote scholen vis. Onze chauffeur brengt u naar onze gids Nono , 45 minuten rijden vanaf de villa. Hij neemt u mee met de boot naar dit prachtige eiland en laat u de mooiste snorkelplekken zien.

duiken

Villa Nujum ligt vlak bij het mooiste duikgebied van Bali, Menjangan eiland dat deel uit maakt van het Nationaal park “Taaman Barat”. Dit beschermde natuurgebied heeft het mooiste koraal en de grootste diversiteit aan vissoorten van heel Bali. Als duiker kunt u uw hart ophalen op de vele duikplekken rond dit eiland. Wij werken nauw samen met Arrows Dive Center uit Lovina . Duikgids Buddha laat u graag de mooiste plekjes onder water zien. Wilt u met hem duiken op het mooiste wrak van Bali de “ Liberty” dan kan dat ook. Puri Yati is een lust voor de macro fotograaf. Mogelijkheden genoeg om op Bali als duiker uw hart op te halen. Wilt u wel maar kan u nog niet dan leidt Budha u graag op voor het 1 sters Padi brevet. U krijgt les in het zwembad van Villa Nujum, duikt op ons huisrif en op Menjangan Eiland. Vanaf dat moment kunt u overal ter wereld duiken waar u maar wilt.

padi duikcursus

In het zwembad van onze villa is het mogelijk om het Padi duikbrevet te halen. Tijdens deze meerdaagse cursus krijgt u les in het engels door onze duikinstructeur Buddha. De buitenduiken vinden plaats op ons huisrif en op Menjangan Island. Vanaf dit moment kunt u overal en waar ook ter wereld duiken. De opleiding tot “open water brevet” kost ongeveer €450,- .De helft wat het u in een ander land zou kosten.

golfen

Wilt u golfen dan bent u bij ons aan het goede adres. De Handari Kosaido Golf en Country club heeft een prachtige 18 holes en behoort tot de lijst van “50 mooiste banen ter wereld”. En een van de mooiste banen van heel Azie. Deze golfbaan ligt op 142 meter hoogte in een uitgedoofde vulkaan. Deze par 72-baan is een prachtige championship course die omgeven is door een prachtig landschap van glooiende bergen, kratermeren en het oude regenwoud. Het is echter een bedrieglijk moeilijke baan. Deze golfbaan is de hoogste baan van Bali en daarom een genot om te spelen in een heerlijke temperatuur.

mountainbiken

In het achterland van de villa kunt u heerlijk mountainbiken. Hier rijdt u door rijstterrassen en vindt u al het moois wat bali te bieden heeft. Bent u dol op down hill en wilt u alleen bergafwaarts fietsen dan regelen wij graag een tour voor u Deze 4 uur durende tour begint in het hoogland en eindigt vlak aan zee. De tocht voert dwars door de bergen, langs verstilde desa’s en groiene rijstvelden. Onderweg eet u bij de mensen thuis en krijgt u uitleg over religie, specerijen en gewassen.

raften

Bali is het land bij uitstek voor wildwater activiteiten. Het hele jaar door kunt u raften op Bali. Verbazingwekkend is dat op zo’n klein eiland altijd voldoende water staat om de rivieren aan te doen zwellen. U kunt raften op de Telega Waja rivier en de Unda rivier aan de voet van de Gunung Agung. Deze =2 muur durende tocht met zo’n 30 stroomversnellingen is een prachtig avontuur waar beginners en gevorderden hun hart op kunnen halen.

klimmen

U Staat om 03.00 uur ’s-Morgens op en 1 ½ uur later staat u aan de voet van de Gunung Agung. Waar u onder leiding van een gids met de beklimming van de hoogste berg van Bali start ( 3124 mtr).

wandelen

Neem de wandelschoenen maar mee voor in de sawa’s. Crocks zijn op het strand ook een uitkomst als u uw voeten niet wilt verbranden. Rond de villa’s kunt u heerlijke wandelingen maken over het strnad naar het restaurant op de westpunt of de andere kant op richting de hutjes van de vissers. U zult versteld staan hoe vriendelijk u wordt ontvangen. Ook langere wandelingen zijn mogelijk in de bergen bij Munduk en Mayong.

massage

In onze villa’s kunt u ongekend genieten van de helende handen van Ami en haar zussen. In elke villa heeft u de beschikking over meerdere massagebedden waar u zich heerlijk kan laten verwennen. U kunt genieten van een traditionele balinese full-body massage of een hot stone massage. Ook kunt u kiezen voor een gezichtsbehandeling, mani en pedicure of revaliterende voetmassage. De kosten voor een massage van een uur bedragen gemiddeld € 8,-

zwembad

In onze villa’s loopt u zo vanuit de living het zwembad in. Het natuurstenen overflow zwembad van 9×18 meter is groot genoeg om als u dat wilt aan uw conditie te werken en baantjes te trekken. Een drankje drinken aan de rand is eveneens een leuke optie. Geniet van de schaduwplek van de aangrenzende Bale Benong of luister naar de muziek terwijl u op uw luchtbed drijft. U zal zien het zwembad verveelt nooit en zeker niet ‘s-nachts wanneer het door tientallen lichtjes veranderd in een romantische oase.

romantiek

Onze villa’s zijn de perfecte plek om tot rust te komen en samen of met uw familie een prachtige tijd te beleven. Laat u verwennen door ons personeel, geniet van een diner in de tuin of bij kaarslicht op het strand. Geniet van de sterrenhemel vanuit uw zwembad en koster elk moment op dit eiland der goden.

restaurants

Maak een keus uit onze menu kaart voor de volgende dag en geniet van de heerlijkste maaltijden die ons personeel voor u bereid. Wilt u Thais, sushi, vis of een lekkere biefstuk dan kunt u er ook voor kiezen om u door de pick-up service bij de Spice beach Club af te laten zetten. Onze chauffeur Putu brengt u ook graag naar de tal van andere restaurantjes in de omgeving of naar Lovina.

yoga en meditatie

Wij organiseren graag yoga en meditatie lessen voor u. Didi onze “Moeder Theresa” van Bali geeft u graag les . De vrijwillige vergoeding hiervoor komt geheel ten goede aan het kindertehuis wat zij heeft opgericht. Yvonne, een Nederlandse dame komt ooknaar de villa voor yoga instructie,. Zij vraagt €15,- per les.

balinees koken

Wij brengen u in contact met een Indonesische kookschool. Voordat je aan koken toekomt doe je eerst boodschapen met de kok op de plaatselijke markt in Singaraja. Jij kookt en voor straf moet je zelf opeten wat je hebt gemaakt. De kosten bedragen ongeveer € 25,- voor een halve dag. Natuurlijk ben je altijd vrij om de kok van onze villa ook een handje te helpen. Zij laat je graag zien hoe het moet.

  • Placeholder
  • Placeholder

Villa Buddha

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Villa Samora

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Villa Nujum

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28