Byzondere ontmoeting met “Moeder Theresa” van Bali ,Didi.

In onze villa kunt u sinds kort in de ochtend of avonduren yoga en meditatie lessen volgen onder leiding van Didi Ananda Svastika. Deze Balinese yoga lerares heeft haar opleiding gevolgd in een Ashram in India en heeft heel veel jaartjes ervaring. De laatste jaren heeft zij zichzelf opgeofferd aan het opvoedenvan zwerfkinderen en bedelaartjes op Bali. Dit doet zij met liefde, respect en natuurlijk het nodige geduld.

Door middel van liefde, yoga, meditatie, dans en engelse les weet zij de kinderen te boeien en geeft zij de kinderen een nieuw thuis en een toekomst met uitzicht op een beter bestaan. Didi is dus een soort moeder Theresa van Bali, maar ziet dat zelf niet. Zij vindt het geen roeping maar doet wat ze moet doen om deze kinderen een mooier en zekerder bestaan te geven. Ons bezoek aan haar schamele onderkomen waarin ze alle zeilen bijzet om dat aan de kinderen te geven wat ze nodig hebben, heeft ons laten inzien wat een bergen zij kan verzetten.

Heel gedisciplineerd laten de kinderen zien wat ze tot nu toe hebben geleerd. Met liefde en aandacht wordt er door de kinderen gekookt en voor elkaar gezorgd. Het is een grote familie van kinderen tussen de 6 en 15 jaar die allemaal voor elkaar zorgen en die zussen en broers hebben gevonden waar zij zich veilig bij voelen.

Didi Svastika komt graag bij u langs in Villa Buddha om de Yoga lessen en Meditatie lessen te verzorgen. Uw bijdrage voor deze lessen komt geheel ten goede aan de zwerfkinderen van Didi.
Daar zij ruim een uur moet scooteren om bij de villa langs te komen, gaat haar voorkeur uit naar lessen in de ochtend of in de avond uren. De middag kan zij dan gebruiken voor het contact leggen in de omgeving met nieuwe zwerfkinderen uit de buurt, want u snapt het al aan 15 kinderen heeft Didi niet genoeg. Er zijn nog heel veel kinderen die geholpen kunnen worden! Wilt u alle dagen yoga lessen volgen dan kunt u dit voorafgaande aan uw vakantie aan ons doorgeven . Didi staat dan elke ochtend voor u klaar.