Een bijzondere ontmoeting.

Bij de giften noemen we zeker ook de vogelkijker voor Nono. Na het bezoeken van de jungle in het NP van noord Bali kwamen een stel van onze gasten tot de conclusie dat Nono een betere kijker verdiende. Nu ziet Nono al zonder kijker 10x meer vogels, apen en varanen als de argeloze bezoeker die onder zijn leiding door de bush trekken maar toch…… als hij meer en eerder bijzondere specimen kan ontdekken dan deelt hij dat met zijn bezoekers.
Die keer in November was het wel heel bijzonder. Een Bali Starling, en niet in een kooi, nee gewoon een wilde. Nono zag de bijna uitgestorven voor het eerst in zijn leven in ZIJN park vrij rondvliegen. Een echt unicum en onze gasten waren daarbij. De gasten waaronder een echte vogelspotter waren verrukt bij het zien van de meest gezochte en bijzonder fraaie vogel die dus nog niet, gelukkig maar alleen in kooien bewonderd kan worden.
Met zijn nieuwe kijker kan Nono vast nog veel meer ontdekken in het laatste ongerept stuk natuur van Bali. Ga eens met hem mee, wie weet…………