Helende handen

We hebben contact kunnen leggen voor onze gasten met 3 healers. U kunt beschikken over een islamitisch georiënteerde healer en 2 hindoe healers.
De healers komen niet naar de villa en dus moet u naar hen gaan.
Voor een geringe beloning kunt u bij hen terecht. 1 man vraagt bijv. een vaas met bloemen met daarin wat opgerolde bescheiden bankbiljetten. Kom daar maar eens om bij uw huisarts in Nederland.
Wat het verschil is hebben wij nog niet kunnen herleiden maar het is aan de gast om te ontdekken waarbij hij/zij de meeste baat bij heeft. Wij zijn verheugd dat wij deze exclusieve mogelijkheid kunnen aanbieden voor onze gasten.
Wat is healing?
Een mens bestaat uit lichaam, geest en ziel en is daardoor een multi-dimensionaal wezen. Ons fysieke lichaam wordt gedragen door een energieveld, dat in zijn verschillende dimensies en energie frequenties alle informatie over ons lichaam, geest en ziel bevat. Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. In de complementaire geneeswijzen is ‘healing’ een algemeen begrip waarmee verschillende vormen van energetisch werken kunnen worden bedoeld, zoals magnetiseren, reiki en therapeutic touch. Allen hebben als doel om via de bewerking van het energetisch veld het welzijn van de cliënt te bevorderen.
Meer weten over healing?  https://www.healers.nl/healing.htm
Ook onze keuze aan masseurs blijft bestaan die werkzaam zijn in de villa’s. Kadek voor een echte professionele behandeling en Ajou of Ilou voor een meer luchtige massage. Er is voor iedere villa een speciale massage tafel beschikbaar met uitzicht op zee maar wel privé
Waardeer dit blogbericht:
0