Het nieuwe Lovina.

Het nieuwe Lovina.

Binnenkort nemen we afscheid van het oude Lovina. Het slaperige plaatsje waar het lazy-does-it gevoel zeer tastbaar was. De tijd lijkt voorbij voor eettentjes die hun gasten laten zitten in onmogelijke stoeltjes. Waar de zee voor een strandcafé altijd te ver ligt en waar het strand niet tussen je tenen kietelt als je een biertje aan zee wil drinken. Natuurlijk het heeft charme zo’n plek waar niets gebeurt, waar de verkopers net zo easy zijn als hun kopers.
Mensen in Lovina, het sjokt, het schuifelt maar paraderen is er niet bij. De laatste beach wear outfits dateren van Rockanje 1985. De zwembroeken zijn van Zeeman of Hans. Ripcurl nooit van gehoord, Billabong is dat biefstuk nee dat zijn merken van het  coole, kinky Zuid Bali en dat gaat nu komen. Daar gaan we naar toe met het nieuwe Lovina. Een eerste aanzet voor het nieuwe Lovina kwam van een nieuw ruim groot hotel waar je een leuk maar prijzig stukje kan gaan eten in The Lovina.
 Maar nu is er ook; spice beach club.
Een zaak met de allure van Seminyak, het temparament van Kuta en de prijzen van Sanur allemaal uit Zuid Bali, nu naar het noorden gebracht door Sandra uit Nederland en Nyoman van de bij velen bekende Tropis Bistro uit Lovina.
We denken dat het een aanwinst is om wat te gaan drinken in Lovina, wat te gaan lunchen om even de blik te verruimen en bij voorbeeld op zondag als de staff vrij is ook een hapje te gaan eten. Lunchen en zelfs ontbijten kan op alle dagen bij de spice club. Of het spicy is, we denken van niet maar juicy wel.
Het zit er fris, vrolijk en fruitig uit, je wordt voor diner gratis opgehaald en het lijkt ons prima toeven net als in de villa. Opening officieel 14 februari, soft start 26 januari.