Je eigen business op Bali.

Geen vestigingsdiploma, geen branchebescherming, geen huur en toch een zaak beginnen? Het kan op Bali. Businessplan, concurrentie onderzoek heeee??. Allemaal overbodig. Bouw met wat bamboe palen, een dakje en wat kistjes een verkoopstalletje en zet of hang uw nering klaar voor langskomende kopers. Zo kun je een kledingzaak, een schoenenzaak, een handeltje in velgen, een fruitstal of benzinedepôt beginnen. Makkelijk toch.
Langs de weg van Lokapaksa naar Lovina vind u al dit soort winkeltjes. Parkeren voor de deur kan zelfs ook nog.  Reclame maken is niet nodig want er komen veel bezoekers voorbij. Ze schieten als paddestoelen uit de grond dit soort winkeltjes langs de weg natuurlijk geholpen door het ontbreken van regelgeving.
Naar concurrentie of een andere aanpak wordt niet gekeken. De stalletjes onderscheiden zich nauwelijks van elkaar in uitstraling en aanbod dus voor een creatieve commerciele geest zijn er volop mogelijkheden. Zin in? Grijp dan uw kans want het zal best eens kunnen veranderen zelfs op Bali.