Trouwen bij Villa Buddha

Trouwen op Bali

Trouwen, en dat op Bali is een overweldigende belevenis. Met deze blog houden we je op de hoogte van wat je moet weten over de mooiste dag van je leven. We vertellen je wat onze ervaringen zijn en laten je foto’s zien van de bruiloften die we bij Villa Buddha en Villa Samora hebben mogen beleven. In samenwerking met locale leveranciers verzorgen wij een fantastische dag. Van ontbijt op bed tot een band in de late avond. Er kan voor alles worden gezorgd.

Trouwen in de tropen doe je buiten, niet in een saai kantoor van de Burgelijke Stand maar heerlijk in de namiddag zon op het mooie eiland Bali. De villa’s bieden  een gastvrij verblijf voor jullie en veel gasten tot wel 22 personen die er kunnen slapen.
Villa Buddha en Villa Samora zijn gesitueerd op een groot terrein van 3600m2 in Noord Bali.
Trouwen op Bali kan in feite op 2 manieren. Voor de wet en geeft dan officiële rechtsgeldigheid. De tweede mogelijkheid is voor de wet trouwen in Nederland als formaliteit en op Bali deze verbintenis te vieren met familie en vrienden met als mogelijkheid  een toevoeging met een religieus of feestelijk karakter.
Naast de huwelijksdag is het heerlijk om met familie en vrienden een tijdje op Bali te verblijven om samen totaal ongedwongen te genieten van villa’s met zwembaden en jacouzzi’s, de schitterende omgeving en de vele bezienswaardigheden.
Wij hebben mogelijkheden om een totaal all-inn pakket te verzorgen inclusief de kosten van het verblijf in de villa en een attractief dag-en weekprogramma samen te stellen met jullie voorkeuren daarin verwerkt.
De huwelijksdag kan bestaan uit het verzorgen van alle bloemen waaronder bruidsboeket en corsages, feestelijk ontbijt, bruidstaart, alle maaltijden en hapjes,
We zorgen voor make-up en kapster, voor foto-shoots op de mooiste plekken van plekken van Bali.
We denken aan decoraties in de tuin, op de tafels, luchtballonnen, Disc Jockey, Band, Balinese danskunst, Balinese trouwceremonie een weddingsinger, Master of Ceremonie en veel meer. Natuurlijk is er ook een fotograaf of een videoman beschikbaar om de feestelijke dag zonder zorgen vast te leggen van vroeg tot laat. Voor prijzen die in Nederland niet mogelijk zijn.
Laat ons een calculatie maken voor een onvergetelijke tijd op Bali.