Yoga bij Villa Buddha


Veel  van onze gasten voelen dat het leven anders is hier op Bali. Je voelt je beter, je zit lekkerder in je vel veelal. Om dat gevoel te versterken zijn er in Villa Buddha en Samora een aantal activiteiten te ontplooien. Je kunt dan denken om  Yoga lessen te gaan volgen.  Zijn er nog wat hiaten in het lekkere gevoel dan kun je naar healing en handlezing. In dit blog nog even wat meer over Yoga.

 

We hebben n.l. 3 mogelijkheden om lessen te volgen.

 

BLOOM

 

De nieuwste is BLOOM zie ook hun websitewww.facebook.com/bloomyogabali

 

De kosten voor lessen in de villa bedragen voor 1 gast 250.000 irp ca. € 22,– de volgende leerlingen betalen aan Inge Hart 150.000 irp. Inge geeft naast les ook voedingsadviezen, ze neemt snacks (geen bitterballen) en een gezond drankje mee. Inge geeft dan ook duurzaam advies over gezond leven ook als Nederland je thuis is. Duur van de les ca. 5 kwartier.

 

DINI

 

Ook een mogelijkheid is Dini. Dini is eigenaresse van een kinderhuis op Bali. Dini doet fantastisch werk voor ernstig minder bedeelde kinderen op Bali. Om mede het kinderhuis te financieren geeft zij in de villa lessen in Yoga. Dini vraagt geen bedrag daarvoor wel een bijdrage voor de kinderen. Lestijd ca. 1.5 uur

 

Wil je meer weten over Dini en haar werk mail ons dan even, je krijgt dan een PDF gestuurd over haar aangrijpend verhaal van de kinderen die het nu goed hebben maar eerder verwaarloosd waren.

 

ZEN

 

Een derde kans op een gezonde levenshouding is een bezoek aan het dichtbij gelegen ZEN resort.

 

Iedere morgen om 7 uur kort na zonsopkomst worden in dit spirituele resort lessen gegeven. Kosten zo’n 100.000 irp. p.p.  Na 1 uur les voelt u zich weer herboren en wacht een gezond ontbijt in de villa. Zelfs om ½ 7 al bij het krieken der dag kunt al beginnen met een gratis meditatie onder begeleiding.

 

Zen resort ligt op loopafstand via het strand vanaf de villa’s.